Влада Києва не виключає повернення до суворих обмежень, якщо ситуація з поширенням коронавірусу по столиці не буде поліпшуватися.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-прес-конференції, пише УНІАН.

«Останнім часом епідеміологічна ситуація у столиці погіршилася. Ви самі бачите, скільки у нас нових випадків на добу. Обмеження були ослаблені, оскільки ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що людям треба заробляти, що потрібно піднімати економіку», - сказав Кличко.

За словами градоначальника, велика кількість киян почала нехтувати елементарні правила безпеки - люди сидять без масок у громадському транспорті та в громадських місцях, де найбільш високий ризик заразитися, дистанцію теж ніхто не дотримується, багато хто збираються великими компаніями.

Кличко, фото: Instagram
Кличко, фото: Instagram

«Вірус не відступав. І, якщо кількість хворих зростатиме, а кількість вільних ліжок у опорних лікарнях в найближчі дні істотно зменшиться, ми будемо змушені повернутися до суворих обмежень. У тому числі і в роботі громадського транспорту. І, підкреслю, ми все ближче до такого рішення», - зазначив мер.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На 26 червня в Києві за добу кількість хворих на коронавірус збільшилось на 115 осіб. На сьогодні в столиці вже 4724 підтверджених випадки захворювання COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро на Троєщину перетворилося в "міську легенду" – гучній обіцянки Кличка виповнилося 4 роки

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Гола" киянка влаштувала скандал в метро, прикрившись Конституцією

Також «Знай.ua» писав, що Киянин без маски епічно осідлав тролейбус, водії не оцінили - "Давай, *бнись мені під колеса"