Народний депутат Микола Тищенко зробив першу заяву після скандалу пов'язаного з вибухом будинку на Позняках і лимонами.

Таким чином, повідомляється, що народний депутат від політичної сили «Слуга Народу», Микола Тищенко заявив про те, що приїхати на місце вибуху з лимонами його нібито попросили лікарі. Про це він розповів представникам Telegram-каналу PavlovskyNews у четвер, 25 червня.

Якщо вірити його словам, то він приїхав на Позняки в якості комунікаційного центру.

"Лимони і лід. Ми привезли лимони, воду, серветки, їжу..." – розповів народний депутат.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вірити йому чи ні – вирішувати вам, але виглядає вся ця історія досить моторошно.

Нагадаємо, що 21 червня в Києві в Дарницькому районі у житловому дев'ятиповерховому будинку стався вибух газоповітряної суміші, який зруйнував кілька квартир на різних поверхах.

Від вибуху в житловому будинку на Позняках в Києві загинула ціла родина. Подружжя та їхній син померли, вижила лише дочка.

Про це з місця події розповів кореспондент ТСН Сергій Моргун, пише УНІАН.

В результаті вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 і 8 поверхів. Загинули три людини. Серед версій вибуху розглядають, зокрема, вибух газу або вибухового пристрою.

Нагадаємо, раніше Потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Очевидці змогли зафіксувати наслідки вибуху в Києві зсередини - "Бл*ха, півбудинку немає"

Також «Знай.ua» писав, що Копи назвали дві версії вибуху багатоповерхівки в Києві, мешканці запевняють - "Пахло газом ще у вівторок"