Під Києвом біля села Ковалівка сталося ДТП, в якому постраждала 13-річна дівчинка. Водій мікроавтобуса виїхав на узбіччя та збив дитину, яка в цей час їхав там на велосипеді. Про інцидент розповіли в прес-службі Нацполиции Київської області.

П'яний водій збив дитину під Києвом Фото: Нацполиция

В селі Ковалівка водій різко виїхав на узбіччя та збив 13-річну дівчинку. В цей час вона і її сестра проїжджали там на велосипедах. При цьому другий дитина не постраждала, а школярка потрапила в реанімацію.

Поліція затримала водія. Після огляду на наявність алкоголю в крові пристрій показав 2,7 проміле. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 286 ч. 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. 33-річному чоловікові тепер загрожує тюремне ув'язнення на термін 3-8 років і позбавлення водійських прав.

Під Києвом сталося ДТП Фото: Нацполиция

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві сталося ДТП, яке стало резонансною, так як учасником був столичний мажор. 23 червня поліцейські зупинили автомобіль, в якому був молодий чоловік. Він вів себе неадекватно і не мав при собі документів. При цьому автомобіль належить нікому Олега Матвєєва, який цілком може виявитися батьком цієї молодої людини.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві неадекватний мажор скоїв ДТП і відмовився надавати документи.

Знай повідомляв, що в Києві знайшли раніше зниклого юнака. Поліція знайшла його тіло в одному із ставків неподалік від місця, де він пропав.

Нещодавно Знай передавав, що під києвом поліцейські зловили дитини на велосипеді, який вирушив до бабусі у сусідню область.