У Києві пізно ввечері 23 червня правоохоронці зупинили автомобіль марки Lexus, яким керував неадекватний молодий чоловік. Під час перевірки виявилося, що документів та водійського посвідчення при собі у нього не було. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що 21-річний молодий чоловік представився Матвєєвим А. В. Не маючи жодних документів, хлопець у неадекватному стані сів за кермо та став винуватцем ДТП.

“Сьогодні вночі о 00:10 сталося ДТП біля ТЦ “Оушен плаза”. Водій Lexus… був у неадекватному стані. При собі у Матвєєва не було жодних документів на авто та посвідчення водія”, – зазначають у спільноті, додаючи, що винуватець аварії назвався журналістом телеканалу «1+1». При цьому він заявив, що автомобіль належить Олегу Матвєєву, який, як припускають, може виявитися його батьком.

При цьому хлопець наполегливо пропонував «вирішити все на місці», намагався відкупитися та вимагав не викликати на місце події правоохоронців. Врешті він заявив, що відійде по гроші на 20 хвилин, і зник.

Прибулі на місце події правоохоронці оформили факт аварії та відправили Lexus на штрафний майданчик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сегодня ночью в 00:10 произошло ДТП возле ТЦ Оушен плаза. Водитель #Lexus (#AA8018TK) на имя Матвеев А.В., 1999 года рождения был в неадекватном состоянии. При себе у Матвеева не было никаких документов на авто и водительского удостоверения. Умолял решить вопрос деньгами и не вызывать полицию. По итогу, обещал отойти на 20 мин за деньгами, но скрылся. Представлялся сотрудником канала 1+1. Полиция оформила ДТП, Lexus его ушёл на штраф площадку. Никто случайно не знаком с Матвеевым?

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 23 juni 2020

«Все просто, вранці гроші... далі ви знаєте, або більш тривала процедура з поліцією ось і все», «Добре, хоч не СБУшник», «Пішов не тому, що попередньо домовилися?», «Бабуся зарішає», - пишуть у коментарях городяни.

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.ua , "перевертня в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.ua писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку