Під Києвом поліція зупинила на трасі хлопчика, який їхав на велосипеді без супроводу дорослих. Правоохоронці з'ясували, що дитина вирушив до бабусі у сусідню область. Про це пише прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області.

Дитини зупинили на узбіччі траси Київ-Чоп. Копи з'ясували, що 11-річний хлопчик живе і навчається в Києві, але без відома мами вирішив провідати бабусю. Представники поліції зв'язалися з мамою хлопчика, яка нічого не знала про подорож дитини і про те, що він доїхав до Макарівського району київської області. Мама хлопчика була впевнена, що син грає з друзями у дворі.

Юного втікача доставили у відділення поліції і викликали туди маму. Дитина залишився здоровий і неушкоджений.

Варто відзначити, що в Києві нещодавно невідомі накинулися на хлопця. Вони порізали його заточуванням. Медики нарахували на її тілі 15 ран, нанесених гострим предметом. Юнак перебуває в лікарні, а поліція просить відгукнутися всіх, хто чув чи бачив подію.

Крім того, за останні дні в Києві зникли двоє молодих людей. Один з них 13-річний хлопчик, який пішов з дому і більше його ніхто не бачив. Його батьки та правоохоронці просять допомогти у пошуках. Також зник 16-річний підліток. Він зник 20 червня.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві на хлопця напали невідомі истыкали його заточуванням.

Знай повідомляв, що в Києві поліція шукає 13-річного підлітка.

Нещодавно Знай писав, що у Києві шукають 16-річного хлопця, який зник 20 червня.