Під Києвом, в дачному кооперативі, днями безвісти зник 17-річний хлопчина. Після трьох діб пошуків стало відомо, що хлопця вже немає в живих. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Наголошується, що про зникнення 17-річного Олександра Федорука правоохоронцям повідомили ще 22 червня: за інформацією родичів, молодий чоловік самовільно пішов з дачного будиночка близько опівночі. Особливою прикметою хлопця були помітні шрами на правій руці, що залишилися після операції.

Його шукали в районі села Вишеньки Бориспільського району, де і розташований дачний кооператив «Острів». 25 червня поліція повідомила, що хлопця знайдено загиблим в одному з прилеглих водойм.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
17-річний Олександр Федорук

Більш детальної інформації про причини смерті молодої людини в поліції не розголошують, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого чоловіка.

Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.