У столиці активісти «Муніципальної Варти Києва» затримали та передали до поліції цілий натовп ромів, які промишляли грабунком та крадіжками на Майдані Незалежності. Відповідне відео опублікували на сторінці організації у соціальній мережі Facebook.

«Величезний натовп грабіжників на Майдані! Впіймали, ведем в поліцію», - пишуть автори відео.

«До речі, він правду сказав, шо тільки писати всі гаразд. А як до справи - то язики до дупи. Люди шугаються, розбігаються і слова не кажуть. Були одиничні випадки, коли пасажири гуртом виганяли їх з транспорту», «Дякую, що наводите лад у нашому місті!», «Хлопці, ви герої! Спасибі вам!», - пишуть у коментарях кияни.

Величезний натовп грабіжників на Майдані! Впіймали, ведем в поліцію. #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Муніципальна Варта Києва op Woensdag 24 juni 2020

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Ось такі ж «шановні» пару тижнів назад оточили мене на світлофорі, на розі Прорізної та Володимирської, і штовхали мене на дорогу, плювали в обличчя, і били в спину, за те що я попередила якогось чоловіка, що його вони хочуть пограбувати. Вчора я знову їх бачила на тому ж місці!», «Краще знайти тих, які їх кришуют», «Бодрячком так топають, як на роботу», - додають інші. Багато містян висловлюють вдячність за те, що активісти намагаються боротися із злодюжками у столиці.

Нагадаємо, що розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.uа писав, щоозвірілий співмешканець матері викинув з вікна 5-річного малюка.