У Києві рішенням суду відправили під домашній арешт чоловіка, який підпалив автомобіль свого родича. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції.

Зазначається, що 31-річний чоловік вчинив підпал автомобіля, яким володів його тесть. Таким чином молодий палій намагався помститися своєму родичу за образи.

Інцидент стався на проспекті Героїв Сталінграду – правоохоронцям повідомили, що горить автомобіль іноземного виробництва.

Опитавши свідків і переглянувши записи з камер відеоспостереження, поліцейські встановили, що палієм виявився 31-річний зять власника постраждалого авто. Між чоловіками довгий час існував конфлікт, який і став причиною інциденту.

Зять облив капот автомобіля тестя фарбою і підпалив її, після чого втік з місця злочину. Правоохоронці знайшли та затримали зловмисника, за скоєне йому загрожує від трьох до десяти років тюремного ув’язнення. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу).

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що громадянина Німеччини, який підозрюється в умисному підпалі квартири і вбивство жінки, візьмуть під варту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві щур потрапила в квартиру через унітаз.

Також Знай.uа писав, що у Києві неадекват закидав камінням машини.