Будинок на Позняках, який постраждав від потужного вибуху збираються зносити.

Про це повідомляє Інформатор.

Так, у Києві в неділю, 21 червня прогримів вибух у житловому будинку. Через це обвалилися кілька поверхів і загинули люди.

Через вибух постраждала несуча конструкція панельного будинку. Всіх мешканців будинку — це два під'їзди, близько 40 квартир — евакуювали. Як розповів мер Києва Віталій Кличко, за попередньою оцінкою експертів будинок вже не придатний до експлуатації. Саме тому його будуть розбирати.

Кличко, фото: Instagram
Кличко, фото: Instagram


За попередньою інформацією, вибух стався на 7 поверсі. 2 людини загинули. Одна людина госпіталізована в столичну лікарню швидкої допомоги. Під завалами, за інформацією мешканців, може залишатися від 2 до 6 чоловік.

Кличко про ситуацию со взрывом на Григоренко в Киеве: два погибших, всех жильцов эвакуировали, им предоставят временное жилье.

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 21 juni 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вибух багатоповерхівки у Києві – з-під завалів дістали другу жертву трагедії.

Як повідомляв портал Знай.ua , Копи назвали дві версії вибуху багатоповерхівки в Києві, мешканці запевняють - "Пахло газом ще у вівторок".

Також Знай.ua писав, що Вибух на підстанції залишив без світла пів-Києва - коли полагодять.