У Києві в результаті вибуху газу в житловому будинку загинули три людини.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Так, в неділю, 21 червня о 10:00 в Дарницькому районі Києва по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння.Через сильний вибух зруйнувалися п'ятий, шостий, сьомий і восьмий поверхи.


Станом на 21 июня 20:00 на місці надзвичайної ситуації знайдено 3 загиблих. Евакуйовані 23 людини. Деблоковано 3 людини.

Зазначимо, що діра, яка утворилася в результаті вибуху, несе загрозу цілісності всієї будівлі. Тому рятувальники допомагали людям покинути свої квартири. Оскільки вибух зруйнував сходові майданчики - мешканці потребували допомоги в евакуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вибух багатоповерхівки у Києві – з-під завалів дістали другу жертву трагедії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , Копи назвали дві версії вибуху багатоповерхівки в Києві, мешканці запевняють - "Пахло газом ще у вівторок".

Також Знай.ua писав, що Вибух на підстанції залишив без світла пів-Києва - коли полагодять.