Вчора, 21 червня в Києві в Дарницькому районі в житловому дев'ятиповерховому будинку стався вибух газоповітряної суміші, який зруйнував кілька квартир на різних поверхах.

Від вибуху в житловому будинку на Позняках в Києві загинула ціла родина. Подружжя та їхній син померли, вижила лише донька.

Про це з місця події розповів кореспондент ТСН Сергій Моргун, пише УНІАН.

вибух у Києві, фото: соцмережі
вибух у Києві, фото: соцмережі

"З ранку на місце вибуху, почали приходити люди. Це сусіди, які живуть в сусідніх будинках. Одна з жінок знала дівчинку, чиї родичі загинули", - розповів журналіст.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Вибух, фото ДСНС
Вибух, фото ДСНС

Жінка-сусідка розповіла, що всі три відомі жертви вибуху опинилися сім'єю.

"Вона сиділа байдужа і весь час говорила: де моя мама. Я думала вона тільки втратила маму, а ввечері я дізналася, що вона втратила брата і батька", - розповіла сусідка.

Нагадаємо, вчора вранці, 21 червня в Києві стався вибух будинку. За попередній інформації вибухнула газоповітряна суміш в дев'ятиповерховому житловому будинку за адресою: вулиця Соломії Крушельницької, 1/5.

В результаті вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 і 8 поверхів. Загинули три людини. Серед версій вибуху розглядають, зокрема, вибух газу або вибухового пристрою.

вибух у Києві, фото: УНІАН
вибух у Києві, фото: УНІАН

Подія кваліфіковано за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що у зруйнованої частини будинку проживали понад 100 чоловік.

Для розселення мешканців встановлюються намети. Крім того, частина постраждалих поселили в інтернаті, який розташований на Харківському шосе, 121/3 і забезпечать харчуванням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Очевидці змогли зафіксувати наслідки вибуху в Києві зсередини - "Бл*ха, півбудинку немає"

Також «Знай.ua» писав, що Копи назвали дві версії вибуху багатоповерхівки в Києві, мешканці запевняють - "Пахло газом ще у вівторок"