У Києві, як відомо, зараз йдуть зливи зі шквалистим вітром. Днями вітер мало не забрав дитину, який не зміг вчасно сховатися від стихії. Вітер і зливи створили в місті безліч проблем – від протекших дахів до обірваних проводів та повалених дерев.

На цей раз в столиці недалеко від вулиці Протасів Яр обірвався провід, він лежав на асфальті. Судячи з усього, він був під напругою. При цьому машини їхали повз. Про ситуацію розповів у відео Телеграм-канал «Х**вий Київ».

«Біля Протасового Яру валяється провід і хуячить струмом. Це що, новий київський тренд - электроаварии? Воно ж і вбити може так-то», - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що в мережі з'явилися й інші наслідки останніх сильних злив. Як виявилося, в одній з багатоповерхівок києво-Святошинського району зливовий стік був обладнаний пластиковими деталями, які вилетіли під час зливи. Сток не витримав напору дощу, і вода ринула в під'їзд будинку. Відбувається користувачі мережі зняли на відео і виклали в соцмережі. Потужні потоки води стікали по сходах і лилися струменями між сходовими прольотами. Крім того, в повідомленні йдеться про те, що вода потрапила і в деякі квартири, а ось ЖЕК відмовився проводити які-небудь дії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім погоди Київ періодично встає на диби з-за будівництва мосту на Троєщину. Жителі мікрорайону Русанівських садів виходять на акції протесту. На цей раз акції переросли в зіткнення з поліцією, так як міська влада активізувала будівництво злощасного мосту.

Нагадаємо Знай писав, що комунальники влаштували киянам Ніагарський водоспад.

Знай повідомляв, що в Києві на Русанівських садах відбулися зіткнення з поліцією з-за будівництва мосту на Троєщину.

Нещодавно Знай передавав, що в києві нахабні підлітки пограбували перехожих.