У Києві продовжують фіксувати випадки крадіжок і пограбувань, до яких причетні громадяни ромської національності. На цей раз двох молодих людей затримали на Повітрофлотському проспекті, повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, відзначаючи, що затримані всім своїм виглядом демонструють повну байдужість до того, що відбувається навколо них.

«На Повітрофлотському проспекті були затримали двоє «всеодноїхнесадять». Затримали «на гарячому» під час крадіжки мобільного телефону і портмоне», - пишуть автори посту, додаючи: «Ви просто подивіться на їхні обличчя - наскільки ж їм абсолютно пофіг на все, що відбувається навколо».

«Те, що їх взяли, їм пох...й, у них робота така... Сьогодні відпустять, завтра знову приймуть... Показники є, і всі при роботі», «Це як з контрабандою - ще ні в одній країні не побороли. Кругообіг в кожній державі!», - пишуть в коментарях кияни.

«Поясніть мені, чому не садять? Я дивлюся, всім все зрозуміло, крім мене...», «Якщо б їм, як у давнину, рубали руки при затриманні - їм пофігу не було... а так...», «А депортація в Берегівський район передбачена?», - цікавляться деякі українці.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.uа писав, що під Києвом озвірілий співмешканець матері викинув з вікна 5-річного малюка.