Стихія в Києві накоїла багато лиха, однак дечого можна було уникнути, якщо б не криворукість комунальних служб. Про один з таких інцидентів повідомили в співтоваристві «Типовий Київ» у соціальній мережі Facebook.

За словами Ірини Вильчинської, в одній із столичних висоток на Святошино «комунальники поставили пластикове коліно в металеву трубу зливостоку, нічим його не закріпивши».

Ниагарский водопад" на головы

В одном из домов на Святошино коммунальщики поставили пластиковое колено в металлическую трубу ливнестока, ничем ее не закрепив. Во время ливня колено благополучно выскочило из трубы и вот, что получилось.. - " "Ниагарский водопад" на головы и Марианская впадина на лестничных пролетах (некоторые и в квартирах!). Аварию кое-как ликвидировали своими силами, втиснув колено обратно. Воду вычерпывали и выносили ведрами, подъезд имеет "бледный вид и форму чемодана". Бедный дворник наш дважды смывал ВСЕ этажи (с неработающим лифтом!). Повторение гарантировано в ближайший сильный дождь, спецов из ЖЭКа как не было так и нет..." Жильцы дома говорят, что звонили в ЖЭО 8-9, им ответил секретарь: - "Это не наше дело!" ______________ Автор: Ирина Вильчинская

Geplaatst door Типичный Киев op Woensdag 17 juni 2020

«Ніагарський водоспад на голови і Маріанська западина на сходових прольотах. В одному з будинків на Святошино комунальники поставили пластикове коліно в металеву трубу зливостоку, нічим його не закріпивши. Під час зливи коліно благополучно вискочило з труби - і ось, що вийшло…», - написала вона, додавши, що аварію в під'їзді мешканці «абияк ліквідували своїми силами, втиснувши коліно назад», при цьому воду вичерпували і виносили відрами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

«Під'їзд має "блідий вигляд і форму валізи". Повторення гарантовано в найближчий сильний дощ, спеців з ЖЕКу як не було, так і немає», додає вона.

При цьому самі мешканці будинку кажуть, що дзвонили в ЖЕК 8-9, де їм відповів секретар: - "Це не наша справа!"

"Все через одне місце роблять. Що за працівники. Куди не глянь все криво-косо і аби як", - коментують городяни.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві затопило центральні вулиці.

Також Знай повідомляв, що киянка став жертвою величезного дерева, яке втомилося стояти.

Нещодавно Знай передавав, що на Оболоні в Києві відходи нафтопереробки скидають в озеро.