У Києва на Русанівських садах знову сталися сутички між місцевими жителями і поліцією. Причина - люди будували місцеву дорогу за свій рахунок і виступають проти того, щоб по ній їздили багатотонні вантажівки.

Про це пише PavlovskyNews

"На Русанівських садах в Києві триває зіткнення дачників з поліцією через будівництво з'їзду з нового мосту через Дніпро",- написано в повідомленні.

Прямий ефір з місця події:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Столкновения дачников с полицией на Русановских садах. Больше информации - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjBFfYHcsecJQ

Geplaatst door Pavlovsky News op Vrijdag 19 juni 2020

джерело: PavlovskyNews
джерело: PavlovskyNews

джерело: PavlovskyNews
джерело: PavlovskyNews

джерело: PavlovskyNews
джерело: PavlovskyNews

Нагадаємо, в понеділок, 15 червня, місцеві жителі Русанівських садів зіткнулися з поліцією через використання великогабаритною технікою місцевої дороги для будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Активісти заявили, що цю дорогу вони робили за рахунок місцевої громади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську повстали медики дитячої лікарні, на кону - здоров'я малюків

Як повідомляє портал «Знай.ua» В розпал пандемії Садовий зганяє комунальників на протест, щоб прикрити ганебну аферу з кредитом

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові бізнесмени Барабашово готують "майдан" проти Кернеса