Громадянина Німеччини, який підозрюється в умисному підпалі квартири і вбивстві жінки, візьмуть під варту. В даний час він знаходиться в лікарні після стрибка з балкона. Про це повідомили в прокуратурі Києва.

Наголошується, що 41-річний громадянин Федеративної Республіки Німеччина Тобіас Шек майже місяць зустрічався в Києві з 28-річною дівчиною. На початку червня він, вживши наркотичну речовину, задушив свою подругу і пошматував її ножем. Після цього він підпалив квартиру.

Коли на виклик сусідів орендованої квартири прибули пожежники, чоловік спробував перешкодити їм гасити займання – відштовхував пожежну сходи, кричав і матюкався. Потім неадекватний німець голяка вистрибнув з балкона. Його госпіталізували з травмами, а в приміщенні виявили труп дівчини з явними ознаками насильницької загибелі.

В даний час прокуратура столиці вирішує питання про вручення іноземному громадянину підозри у навмисному вбивстві. Після переведення з реанімації до травматологічного відділення зловмисник вже дає свідчення слідчим.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві пацієнт відділення токсикології однієї з міських лікарень вистрибнув з вікна палати.

Як повідомляв портал Знай.uа, в центрі Києва вандали з цеглою атакували елітні машини.

Також Знай.uа писав, що у Київській області чоловік з психічними розладами вбив лікаря.