У Києві сталася неприємна пригода – на дівчину, яка проходила по вулиці, впало дерево. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Зазначається, що інцидент стався у вівторок, 16 червня, на вулиці Гарматній. За словами очевидців, досить велике дерево впало, зачепивши при цьому випадкову перехожу. Дівчина отримала травми, їй викликали бригаду швидкої допомоги.

Фельдшер медичної бригади оглянув постраждалу на місці події і прийняв рішення про госпіталізацію. Очевидці відзначають, що дівчині пощастило – дерево було немаленьким, і наслідки його падіння могли виявитися набагато трагічніше.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому варто уточнити, що в цей день у Києві трималася і тиха безвітряна погода.

«Тополі завжди будуть падати, навіть без вітру; тільки ідіот міг додуматися висаджувати тополі в межах міста», - пишуть у коментарях до відео обурені випадком жителі столиці.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві перейдуть на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті.

Також Знай писав, що в Києві автовокзали винесуть за межі міста.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві проходить лежачий мітинг велосипедистів.