У Києві через сильні зливи затопило центральні вулиці. В результаті спостерігаються проблеми з рухом громадського транспорту.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Київ Зараз".

В результаті зливи в Києві затопило дороги, автомобілі буквально пливуть по калюжах. Очевидці публікують фото наслідків негоди в соцмережах.

Фото Київ Зараз


Зазначимо, що особливо напруженою залишається ситуація на вулиці Малевича. Там рівень води піднявся настільки, що він досягає трохи нижче коліна.

Фото Київ Зараз


Така ситуація в Києві утворилася через погані ливнівки, і вода не йде в каналізацію, а утворює такі величезні калюжі, схожі на озера. Поки невідомо, коли ситуація в столиці стабілізується.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Фото Київ Зараз


Відзначити, що за даними синоптиків погода в Києві 17 червня весь день буде дощовою, температура вдень до +26°. Вітер змінний, до 4,5 м/с.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злива перетворила Київ у Венеції – водії добираються вплав, городяни розбігаються по домівках

Як повідомляє портал Знай.ua У Франківському село пішло під воду із-за потужного зливи, - потоки бруду і уплывшее господарство

Знай.ua писав, що В селі під Тернополем потекли "річки" - українці півроку благають комунальників зробити хоч що-небудь