У Києві пацієнт відділення токсикології однієї з міських лікарень вистрибнув з вікна палати, розташованого на другому поверсі. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Парашут не розкрився», - підписали автори посту відповідне відео.

«Бухий Ванька зловив білочку і вистрибнув з вікна другого поверху токсикології. Живий, тільки наче Термінатор», - додають вони, зазначаючи, що йдеться про столичну лікарню швидкої допомоги.

«Був би тверезий - розбився б», «Пропаща людина, жаль», «Білка - вона така. Може і добу, а то й дві не відпускати. Поки не прокапають - не прочистять», зазначають у коментарях українці.

«Парашут не розкрився» Бухий Ванька зловив білочку і вистрибнув з вікна другого поверху токсикології. Живий, тільки наче Термінатор🙈 Київ, Лікарня швидкої допомоги Відео - Муніципальна охорона

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 18 juni 2020

«Це що флешмоб такий зараз? Чому вони всі з вікон стрибають?», «Токсикологія, привезли з білкою», «Зарано стартанув, 2 серпня не скоро. За ВДВ!!!», - додають обурені коментатори під постом, зазначаючи, що чоловік явно не вперше опинився у такій ситуації.

«Нафіга цей мотлох тримати в лікарні?», - дивуються кияни, коментуючи побачене на опублікованих відеокадрах.

Нагадаємо, що в Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.uа писав, що під Києвом озвірілий співмешканець матері викинув з вікна 5-річного малюка.