Стало відомо про те, що в центрі Києва орендарі почали знищувати унікальне художнє панно.

Таким чином, повідомляється, що художнє панно, якому вже півстоліття, і яке прикрашає один із додому на бульварі Лесі України, намагаються знищити на очах у киян.

Його частково вже знищили ті, хто орендує дане приміщення. У сюжеті однієї з програм телеканалу 1+1 розповіли, чим обернулися такі дії.

На днях, частина панно була знищена у зв'язку з тим, що були поставлені пластикові двері. Місцеві мешканці, які тут мешкають з самого дитинства в шоці.

При цьому, наголошується, що це одне з 11 панно, які прикрашають бульвар Лесі Українки, і конкретно це називається «Лісоповал».

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Створили його близько 50 років тому українські художники Анатолій Гайдамака і Лариса Міщенко. У холод вони почали викладати цю композицію своїми руками. Кожен шматочок окремо.

Півстолітнє художнє панно зникає прямо на очах. Те, що прикрашає наші міста, надає йому сенсу і особливості – може незабаром зникнути. Про це монументальної мозаїці у центрі столиці, яку поступово витісняють пластикові двері та вікна.

У Києві знищують панно, фото: 1+1

Автор мозаїки обурений, орендар вже отримав адміністративний протокол і повинен буде повернути все в початковий вигляд, бо змінювати фасад орендованого будинку заборонено.

Нагадаємо, Кличко посилить контроль за киянами, штрафи не за горами, - "Розслабилися!"

Як повідомляв портал "Знай.иа", США, Великобританія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також Знай.иа" писав, що спецрейсом з Канади евакуювали 263 українців, у посольстві повідомили про черговий літак з Торонто