Київський заклад швидкого харчування “Пузата Хата” несподівано вляпався у скандал через занадто забобонну працівницю. Про кричущий випадок написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Юлія Нагірняк.

За її словами, все сталося у ТРЦ Smart Plaza, що неподалік від станції метро “Політехнічний інститут”. Зранку, о 9:00, після тренувань у спортзалі дівчина вирішила перекусити та забігла до “Пузатої Хати”. Вона була першим клієнтом у закладі, «взяла одну страву і пішла на касу». Однак там на неї чекала несподіванка – касирка відмовилася її обслуговувати, оскільки вона – не тієї статі. Мовляв, нехай першим покупцем буде чоловік, тоді весь робочий день у касирки буде вдалим.

Такий сексистський підхід до обслуговування неабияк обурив клієнтку: «Пробую пояснити, що мені образливо, так нечесно, забобони не працюють і я для неї такий же клієнт, незалежно від наявності пеніса».

Але на всі притомні аргументи дівчини звучала одна й та ж відповідь: «Постояли бы ви 14 часов, начав день с женщины, сами би поняли».

«Якби зараз було Середньовіччя, мене би вже спалили. Палили би жінки», - написала Нагірняк.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Скрін, Facebook

«Мене так в потяг не пускали, хоча черга була велика і всі жінки (врешті в якоїсь син знайшовся, то його першим пустили», - ділиться у коментарях до посту інша дівчина.

«Є такий забобон. Йому років 200 мінімум. Що починати треба з чоловіка - рік, день... Щодо жінок там теж щось хороше є – не пам’ятаю. Мені все одно до самого забобону, але стояти зайве в черзі було б образливо, тому я б влаштувала скандал і відмовила. Я, правда, не впевнена, що це проблема фемінізму, але сервіс такий мене б точно не влаштував», - додає інша.

Нагадаємо, раніше одіозна Фаріон обізвала українців "хворими" та закликала "скинути" Зеленського, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Геращенко оголосила війну сексизму у Раді — першими під роздачу потрапили Кива і Зеленський

Також "Знай.ua" писав, що розпусний бешкетник Кива вирішив "підбити клинки" до жінок у Раді, перевірений спосіб спрацював - фото