В Україні продовжують бушувати грози і йти зливи. По всій території країни синоптики обіцяють опади. У Києві також йдуть дощі, а комунальні проблеми тільки погіршують ситуацію.

Кожна гроза і кожен дощ перетворюють місто в центрі Європи в Венецію, де по вулицях можна пересуватися на човні. Зливові стоки забиті або не справляються з потоком води. В результаті дощова вода залишається на вулицях міста і навіть затоплює підземні переходи.

На цей раз кияни виявилися заручниками грози в підземному переході біля станції метро Дружба народів. У самому центрі Києва потужний потік води стікала по сходах в підземний перехід. Цей факт жителі міста зняли на відео, яке опублікував Телеграм-канал Київ Зараз.

Варто відзначити, що кияни стали заручниками злив. Центральні вулиці міста затопило водою. Тому рух автотранспорту було ускладнене постійними пробками і заторами. Автомобілям доводилося плисти по калюжах і широким струмкам, які протікали по вулицях під час дощу.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Крім того, в Києві дерево від старості впало і зачепило, що проходила повз дівчину. На щастя, вона не сильно постраждала, але медики швидкої прийняли рішення госпіталізувати постраждалу для більш детального обстеження. При цьому в Києві до цього не було дощу або сильного вітру, які б сприяли падінню рослини.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві затопило центральні вулиці.

Знай повідомляв, що киянка став жертвою величезного дерева, яке втомилося стояти.

Нещодавно Знай передавав, що на Оболоні в Києві відходи нафтопереробки скидають в озеро.