У Києві суд визнав незаконним рейдерське захоплення фонду "Солом'янка" оточенням заступника голови Київської міської державної адміністрації В’ячеслава Непопа. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив громадський активіст Сергій Бригадир.

«Спеціально проїхав 500 кілометрів, щоб потрапити сьогодні зранку на апеляцію до рішення суду першої інстанції, де суддя Пинчук, розібравшись в матеріалах справи щодо рейдерського захоплення оточенням В. Непопа фонду "Солом'янка", визнав ці дії незаконними», - написав Бригадир.

Він нагадав, що йдеться про майже півтори сотні квартир, які через фіктивну іпотеку в якості компенсації за уявні борги перед новим головою БФ, були надані дружині та сину зама голови КМДА пана В'ячеслава Непопа в будинку, побудованому компанією "Фундамент". У цій компанії родичі Непопа є одними з кінцевих беніфіціарів.

При цьому комунальна земельна ділянка на вулиці Комарова (тепер Любомира Гузара), 20а, дісталася фонду безкоштовно. Все це відбувалося в інтересах «благодійного фонду "Солом'янка" де він, Непоп, був співзасновником», на замовлення комунального підприємства "Житлоінвестбуд". В останній компанії той же Непоп займав посаду директора.

«Все відбувалося за рахунок столичного бюджету», - наголошує активіст.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Він додає, що «рейдерське захоплення фонду пану Непопу було потрібно для того, щоб через нового директора вивести з балансу нерухомість фонду на своїх людей».

«А далі вони подали на апеляцію, оголошена перерва, наступне засідання 22 червня», - зазначив активіст.

«Яка з Непопа влада - просто злочинне угрупування... сумно, що це оточення "праведника" Кличка, який вважає, що знову має право йти на вибори!!!», - коментують кияни.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Кличко заборонив киянам купатися в Дніпрі.

Знай писав, що в києві застукали молодої людини за курінням в метро.

Нещодавно Знай передавав, що Віталій Кличко сходив в ресторан і порушив карантин.