В метрополітені заборонено куріння і розпивання спиртних напоїв. Однак знайшлися ті, хто ці правила порушив у пасажирів на очах. Його застукали на платформі за курінням сигарети. При цьому правоохоронці ніяк не відреагували на цей факт.

Очевидці зняли порушення на відео і опублікували його в мережі. Ролик з'явився на сторінці Київ Оперативний в Facebook. Молодий чоловік стоїть на платформі, говорить по мобільному телефону і курить в очікуванні поїзда. У підписі до нього сказано, що молоду людину застукали на платформі станції «Майдан Незалежності». Також користувачі пожартували, що він надто довго чекав поїзда, що захотів покурити на платформі.

Так довго чекав на метро, що вирішив покурити🤷🏻‍♂️ Добре, що поліція метрополітену спить, а то дуже розсердилася б🤬 Київ, Майдан Незалежності

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 14 juni 2020

Багато також зазначили, що це дією показує рівень культури даного молодої людини. Також користувачі пошкодували про те, що в цей момент не проїжджав потяг на повному ходу. Більшість погодилася з тим, що існує прикмета або закон підлості – щоб прийшла маршрутка або поїзд потрібно закурити. Інші ж прийшли до висновку, що молодий чоловік переплутав метрополітен з зупинкою маршрутки в рідному селі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що мера Києва Віталія Кличка зловили за порушенням карантину. Міський голова дозволив собі сидіти в кафе всередині приміщення, а не зовні та в 22 години. Кличко спокійно провів вечір і частину ночі в ресторані, який вже не в перший раз попадається на порушення громадського порядку.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві мера Кличка застукали за порушенням карантину.

Знай писав, що в центрі Києва проходить лежачий протест велосипедистів під КМДА.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в приватному секторі жінка тримає стадо овець у повній антисанітарії і випасає їх у найближчому лісі.