У Києві черговий скандал, пов'язаний із столичним мером. Віталій Кличко закликає українців не порушувати самоізоляцію, однак, сам продовжує це робити.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко вкотре вляпався у скандал своїми «шастаниями» по місту. В Києві все ще діють карантинні обмеження.

Кличка вечеряє у ресторані, фото: Telegram-канал BEREZOVIEW

Ресторани не мають права працювати після 22:00, але, мера Києва це зовсім не зупинило. Він сидів у ресторані «Полювання на овець» пізно вночі, і при цьому не дотримувався ні відстані, ні масочного режиму.

Ресторан знаходиться в центрі міста, і ось, днями, Віталій Кличко сидів там після 10 вечора. Місцеві жителі постійно змушені повідомляти в поліцію про порушенні порядку, і незважаючи на численні штрафи – заклад продовжує працювати.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

При цьому, згідно з іншим документом в КМДА, за столиком може перебувати в один момент не більше двох осіб, а разом з київським мером там було чотири особи.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко вже потрапляв у подібну ситуацію. Прийшовши в один з ресторанів, він підійшов до гурту дівчат, і привітав одну з них з днем народження. При цьому, не дотримуючись ніякої дистанції.

Все це було знято на відео і опублікований в мережі.

Нагадаємо, Зеленський після року президентства згадав про анексований Росією Крим.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пообіцяв особисто взятися за Чернігівську область.