Мер Києва Віталій Кличко розповів, в якому режимі на сьогоднішній день працюють пляжі столиці. Він заборонив купатися, але дозволив відпочивати. Про подробиці повідомило видання Цензор.нет.

Кличко розповів, що міські пляжі Києва відкриті тільки, як прибережні зони відпочинку. Купатися в річці заборонено. Також столичний міський голова заявив, що не дозволяв відкривати бари, ресторани і нічні клуби. Працювати можуть тільки літні майданчики закладів громадського харчування.

Контроль за дотриманням цих норм ведуть правоохоронці та представники Госпродспоживслужби. За порушення карантину вже поліція, за словами Кличка, склала16 протоколів на власників барів і нічних клубів.

Крім цього, Кличко пояснив, що купатися на пляжах столиці заборонено до особливого дозволу Госпродспоживслужби. Також мер попросив киян дотримуватися дистанції і дезінфікувати руки, навіть перебуваючи на відкритому повітрі. Крім того, він попередив пенсіонерів і інших людей, які належать до груп ризику, про те, що краще не виходити на пляжі і в місця скупчення людей.

Варто відзначити, що мер столиці вимагає від киян сидіти вдома і рідше виходити в людні місця, але сам іде і порушує всі вимоги та правила. Кличко нещодавно бачили в ресторані, де він у компанії трьох чоловік за одним столиків допізна вечеряв і вів неспішну бесіду.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Віталій Кличко порушив карантин і відвідав ресторан.

Знай повідомляв, що в Києві показали нічне життя під час карантину - дистанціями і маскими не пахне.

Нещодавно Знай передавав, що під києвом депутата підстрелили за спроби привласнити ставок.