У Київському метрополітені – чергове ноу-хау. Правда, на цей раз воно спровоковане «несподіваним» збоєм в роботі системи оплати столичної підземки. Відео «впровадження високих технологій» у життя городян і гостей столиці опублікували в співтоваристві «Київ зараз».

«Ноу-хау київського метро. Гроші за проїзд - у банку. Тому що в системі оплати проїзду стався збій», - пишуть в коментарях до опублікованих кадрів автори повідомлення.

«Не працює автомат для оплати проїзду зараз. Просто кидаєте сюди вісім гривень, і проходите через контроль», - пояснює автору відеоролика співробітник метрополітену.

«Здачі не буде. Каса взагалі не працює, можете розміняти, я не знаю», - додає він.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

«Тобто квиток ви мені не дасте?», - уточнює киянка.

«Ні, зараз немає квитків. Систему повністю заглючило. Не працюють ні касові апарати, ні апарати з продажу квитків», - відповідають їй працівники підземки.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві перейдуть на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті.

Також Знай писав, що в Києві автовокзали винесуть за межі міста.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві проходить лежачий мітинг велосипедистів.