Мер Києва Віталій Кличко придумав чергове нововведення для жителів столиці – перенесення автовокзалів за міську межу столиці. Один з них з'явиться у житловому масиві Теремки, а другий розташується біля Харківської площі. Про це повідомляє SQ.

Плани про перенесення автовокзалів позначені в новому Генеральному плані Києва. Автовокзал на Теремках буде забезпечувати південне і західне напрямки, а автовокзал на Харківській площі - північне, східне та південно-східний напрямки.

Комунальна організація «Київгенплан» дала пояснення з цього приводу. Там вважають, що так буде краще обслуговувати пасажирів. Також збираються так прибрати міжміські автобуси з вулиць Києва.

Крім цього, в Генеральному плані передбачається будівництво трьох нових автостанцій - "Новобіличі", "Троєщина" і "Лісництво". Планується реконструювати та відремонтувати дві існуючі автостанції "Дарниця" та "Полісся". Кануть у минуле з впровадженням даного генплану Центральний автовокзал, а також три автостанції "Поділ", "Південна" і "Дачна".

Варто відзначити, що Кличко вирішив не тільки перенести автостанції в Києві, але й заборонити киянам ходити на пляжі. Він заявив, що купатися в Дніпрі можна буде тільки після особливого дозволу Госпродпотребслужбы. Також мер заявив про те, що нічним клубам та іншим закладам сфери розваги заборонено працювати під час карантину.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Кличко заборонив киянам купатися в Дніпрі.

Знай писав, що в києві застукали молодої людини за курінням в метро.

Нещодавно Знай передавав, що Віталій Кличко сходив в ресторан і порушив карантин.