У Києві коронавірус продовжує вражати нових і нових жертв, а мер Віталій Кличко з екранів телевізорів вимагає сидіти вдома, забороняє роботу нічних клубів та інших розважальних закладів. Реальність виявляється набагато суворішим, ніж це мер столиці.

Його заборони пропустила мимо вух, а молодь Києва відправляється шастати по нічним клубам, які відкрили свої двері відразу після пом'якшення карантину. На сторінці «Ху*вий Київ» показали, якої довжини черги з молодих людей шикуються, щоб зайти в танцювальну зону популярного розважального закладу столиці.

Автор відео їде на машині і знімає те, що відбувається під стінами нічного клубу. Жінка зазначила, що це хроніки карантину 2020 року, а також поставила резонне питання про те, де ті, хто можуть вплинути на цю масову молодіжну тусовку. При цьому на відео видно, як молоді люди тісняться на тротуарі і навіть стоять на проїжджій частині.

Нещодавно Віталій Кличко з піною у рота доводив усім, що на пляжах не можна купатися, а можна лише гуляти. Також він говорив, що пляжі працюють тільки в режимі прибережної зони відпочинку, а дозволити купання може тільки Госпродпотребслужба. Він голосно говорив про те, що не дозволяв відкривати бари і нічні клуби. Проте в Києві все в точності до навпаки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Кличко заборонив киянам купатися в Дніпрі.

Знай повідомляв, що Віталій Кличко сходив в ресторан і порушив відразу кілька вимог карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві жінка зламала ногу з-за недбалості коммунальщикост.