Літня жінка в Києві вийшла з будинку, впала і отримала складний перелом ноги. Причиною цього стала вирита комунальниками яма прямо біля під'їзду. Жінка спіткнулася об каміння і горби, залишені комунальниками. Про це пише мешканка Борщагівки (район Києва) в Facebook.

Жінка описала ситуацію і розповіла, що її мама вийшла з дому і спіткнувшись, впала. У результаті лікарі діагностували перелом шийки стегна. Жінці за станом здоров'я не можна робити операцію. Крім того, невідомо зростеться чи перелом чи ні.

Жінка зламала ногу з-за недбалості комунальників Фото: скріншот

Киянка поскаржилася на те, що комунальники залишили ями і вибоїни на дорозі біля будинку і не подбали про те, щоб заасфальтувати сліди своєї роботи. Вона також розповіла, що намагалася залишати скаргу на гарячій лінії 1555, але у неї там не прийняли заявку. Жінка запитала, хто відповість за скалічене здоров'я.

У коментарях користувачі відзначили, що тут винних буде складно знайти в українських реаліях. Одні порекомендували подзвонити на гарячу лінію 1545, а інші поспівчували неприємностей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що в Запорізькій області вже рік чоловік жив у квартирі, в яку зносив сміття з вулиць. Мешканці будинку страждали довгий час від трупного запаху в під'їзді. Після вимог мешканців служби погодилися очистити зону лиха. в квартирі неможливо було перебувати без респіратора від смороду разлагающимися трупами тварин.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям чоловік загадил свою квартиру сміттям і трупами тварин.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині жителі не витримали і самостійно провели ямковий ремонт дороги.

Нещодавно Знай писав, що харківські комунальники залишили велику яму на дитячому майданчику.