У Києві ніч з 14 на 15 червня не пройшла без ексцесів. На вулиці Олени Теліги чоловік провалився у відкритий люк. Про подробиці повідомляє dtp.kiev.ua. Він впав у комунікаційний колодязь навпроти Кирилівської церкви.

На місце були викликані рятувальники, які за допомогою спецтехніки витягли чоловіка з пастки. Медики швидкої доставили потерпілого в лікарню.

Чоловік провалився в люк Фото: ДТП.Київ. юа

Варто відзначити, що в Києві в неділю стався ще один нещасний випадок. У столичному парку «Африка» втопилася дитина. На заснятом очевидцями відео видно, що труп вже встиг посиніти і прийняти положення потопельника з піднятими вгору руками. Навколо тіла товпляться правоохоронці і щось пишуть і обговорюють. Також на пляжі видно, що люди стоять і дивлячись на те, що відбувається.

Крім того, в Києві помітили стадо кіз, і вони були в місті не з власної волі. Тварин тримає місцева мешканка і регулярно їх веде на пасовище через міські вулиці. Тварини проходять щодня через двори і навіть залишають сліди у вигляді відбитків копит на кузовах автомобілів. Місцеві жителі скаржаться на неприємний запах. Жінка живе в приватному секторі, а випасати тварин водить в найближчий ліс.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати
Показати ще

На вихідних не обійшлося і без автомобільних пригод. У Києві позашляховик застряг на трамвайних коліях. Автомобіліст вирішив подолати трамвайні рейки, прокладені через лісопосадку, але йому це не вдалося зробити. Він застряг і зупинив рух трамваїв.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві дитина втопилася у Дніпрі на пляжі "Африка".

Знай повідомляв, що в Києві жінка тримає стадо кіз і водить їх через міські вулиці.

Нещодавно Знай передавав, що у Києві позашляховик застряг на трамвайних шляхах.