У Києві на пляжі «Африка», в районі станції метро Героїв Дніпра, втопилася дитина. Про це повідомили в співтоваристві dtp. kiev в соціальній мережі Instagram.

«Потонув хлопчик, Героїв Дніпра, пляж Африка», - пишуть у співтоваристві.

На опублікованих кадрах видно, що труп хлопчика вже встиг посиніти. На березі товпляться очевидці, а навколо тіла - співробітники правоохоронних органів.

«Який жах! Співчуваю батькам... Страшно... Ось так пішов гуляти і не повернувся», «Невже ніхто не побачив, що дитина тоне! Героїв, що рятують життя дітей, не залишилося! Все в телефон витріщаються!», - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«На жаль, коли діти тонуть, цього не видно. Цьому вчать рятувальників, але в більшості випадків звичайні люди не розуміють, що людина тоне: потопаючі не кричать, не махають руками, не дригаються і не ляскають по воді», «Горе... Будьте обережні на воді! Вода жартів не любить!», - додають інші.

«Де були рятувальники в той момент? Якось моя подруга тонула на Гідропарку, а рятувальники дивилися в той момент на неї, але нічого не зробили, і мені довелося її рятувати самій, хоча я не вмію плавати нормально», - розповіла у коментарях киянка.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі з вікна житлового будинку випав літній чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Павлограді охоронець "АТБ" врятував жінці життя.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром з водойми виловили труп молодої жінки.