У Києві В Святошинському районі жінка тримає тридцять кіз. Кожен день вона жене їх на пасовищи в сусідній лісок. Рогаті спритно петляють серед багатоповерхівок та припаркових машин. А коли вони перебігають дорогу, то весь транспорт зупиняється.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Коли "київські" кози повертаються додому з прогулянки, то зупиняють транспорт, що рухається . Зупиняються і пішоходи.

Кожна коза веде себе по-різному -одні кози біжать, інші ідуть повільно. Деякі встигають по дорозі видертися на дерево, щоб зірвати листочок. Днями одна з них залишила слід від копита на припаркованому автомобілі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Власниця рогатих Ганна з козами живе в приватному секторі. На якій саме вулиці, можна відчути по запаху - сильно смердить. Будинок ділиться на дві сім'ї. Так, де частина козячої власниці, видно по сміттю. У пакетах відходи капусти, гороху та інша гниль.

Сміттям закиданий весь двір. Серед сумок є стежка, по якій кози спритно забігають і забираються хто на що.

Сусіди підтверджують, що козли і кози тут самі спаровуються, народжують і ростуть. Живуть під відкритим небом, бо сарай майже розвалився.

Кажуть, що через антисанітарію тут бігають ще щури та миші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі кози почепили маски і змусили реготати всю Україну - "тепер ви бачили всі"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві самотня коза прогулялася по мосту Кличко - без маски, зате з молоком

Також «Знай.ua» писав, що Єнот по кличці Начальник замінив вівчарську собаку і став зіркою TikTok