У Києві, на Пущі-Водиці, водій автомобіля марки Range Rover спробував переїхати через трамвайні колії в недозволеному місці, але там намертво застряг. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

В результаті ДТП рух трамваїв по цій лінії було паралізовано – в пробці, за словами очевидців, застрягли «п'ять-шість трамваїв». Пасажири громадського транспорту вийшли з вагонів, чекаючи, коли ж можна буде продовжити поїздку, а також спробували своїми силами зіштовхнути позашляховик з рейок.

«Ох і унікальні люди...», - коментують автори відео інциденту.

Ох и уникальные люди...🙈 #Range #Rover, Пуща-Водица

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 13 juni 2020

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Просто яма на Кирилівській зайнята була, так він вирішив трохи довше проїхати, щоб напевно!», «Трамваєм треба було смикнути», «Шкода, що трамвай, а не тепловоз…», - пишуть в коментарях кияни.

«І на цьому гів*і він хотів через рейки перемахнути?», «Чим крутіше джип - тим далі йти за трактором», «Що у того воділи в голові? Тирса? Кокс? Віскі з квасом?», - обурюються інші коментатори.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також «Знай.ua» писав, що Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування