У Києві замислюються про посилення карантинних заходів через збільшення випадків COVID-19 . Але не дивлячись на це, 12 червня нічні клуби столиці працювали на всю. У Мережі з'явилося відео, як у Києві на Парковій алеї натовп молоді стоїть в черзі в нічний клуб або ресторан.

Відео розмістила група "Наш Київ" на своїй сторінці в Facebook.

"У Києві замислюються про посилення карантинних заходів. Але на Парковій алеї кипить життя. Наші читачі надіслали відео, на якому видно величезна черга людей в нічний клуб або ресторан",- написали автори під відео.

Ночная жизнь на Парковой аллее

В Киеве задумываются об усилении карантинных мер. Но на Парковой аллее кипит жизнь. Наши читатели прислали видео, на котором видна огромная очередь людей в ночной клуб или ресторан. Внимание, присутствует ненормативная лексика.

Geplaatst door Наш Киев op Vrijdag 12 juni 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У підписі до відео повідомляється, що його прислав один з учасників співтовариства.

На відео видно, що черга тягнеться на декілька сотень метрів. Молоді люди без засобів захисту стоять близько один до одного, розмовляють, веселяться і явно чекають, поки їх запустять в приміщення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві біля пологового будинку оселилися бомжі, - сплять, гадять і б'ють людей

Як повідомляє портал «Знай.ua» У київському метро нахабну жебрака спіймали на гарячому, - "Та мені пох*й, що я знаменита!"

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом депутат отримав кулю від розлюченого сусіда, - "Бив дітей палицею!"