У Чорнобильській зоні розшукали і «повернули в цивілізацію» чергового любителя екстремального відпочинку. Про це розповіли в поліції області на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Наголошується, що 28-річний чоловік зателефонував до правоохоронців і повідомив, що заблукав у Чорнобильській зоні відчуження. Без сторонньої допомоги горе-сталкер вибратися із Зони не зміг.

Поліцейські оперативно розшукали туриста і склали відповідний протокол на порушника.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Як з'ясувалося, одним порушником в забороненій зоні радіаційного зараження не обійшлося – біля об'єкта "Чорнобиль-2" помітили ще трьох любителів екстрим-відпочинку, а в селищі Бички на території зони – двох громадян, які перебували у зоні без дозволу.

Ще одного туриста-екстремала знайшли і затримали вже в місті Прип'ять. У загальній складності правоохоронці виявили та затримали дев'ятьох порушників. Всіх їх покарають згідно з чинним законодавством України.

Нагадаємо, раніше у Київській області затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві трьох людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві дівчинку засипало горою піску.

Також Знай.uа писав, що у Києві сталася серйозна ДТП, в якому загинула людина.