Стало відомо про те, що в центрі української столиці знову почали орудувати цигани. Вони обкрадають людей, а поліція не діє.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці спільноти «Київ Оперативний» з'явився ролик, на якому невідомий чоловік веде бесіду з співробітниками правоохоронних органів.

Опять. Центр. Опять грабят. #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 7 juni 2020

Той розповідає, що в поліцію звертаються далеко не всі, однак, їх все одно величезна кількість, тому було запропоновано, посадити циган за ґрати, щоб вони не чіпали ні в чому невиноватый народ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Автор відео так само ледь не постраждав від них. Маленька дівчинка залізла в сумку, і хотіла обчистити його, але, вчасно була зупинена. Поліція приїхала, і заявила про те, що буде розбиратися. Їх, швидше за все, забрали у відділок, однак, через пару годин, найімовірніше, вони були відпущені, оскільки не було самого факти крадіжки.

І ось тепер цікаво, через скільки вони повернуться в центр Києва, і почнуть знову грабувати людей.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві, на Хрещатику, три нахабні злодійки на очах у свідків обікрали іноземного туриста. Фотодоказ злочину опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Нічого такого, просто три жінки вкладають у кишеню іноземцю карту Києва, щоб він не заблукав. Київ, Хрещатик», - пишуть автори листа.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.иа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.