У суботу, 6 червня, в Києві стався інцидент – на 10-річну дівчинку обвалилася гора піску, запечатав її в пастці. На щастя, очевидці встигли витягнути дівчинку і передати в руки медикам. Про подробиці події розповідає журналістка Дарина Вершиленко на своїй сторінці в Facebook.

У Києві 10-річна дівчинка провалилася під гору піску / фото: Дар'я Вершиленко в Facebook

За словами дівчини, інцидент стався ввечері на Оболонській набережній, де насипана гора піску заввишки кілька метрів. Поки дорослі сиділи і відпочивали поруч, діти пустували в цій купі піску, почавши рити в ній траншею. У якийсь момент пісок обвалився, забравши з собою 10-річну дівчинку.

Geplaatst door Dasha Vershylenko op Zaterdag 6 juni 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Першими оговталися діти – вони почали кликати на допомогу батьків і намагалися самостійно відкопати дитину. Коли вже на допомогу прийшли чоловіки, дівчинку вдалося витягнути з піску протягом 2-3-х хвилин. На щастя, коли дитина впала у неї залишився невеликий запас повітря під рукою, що допомогло їй не загинути в пастці. Коли ж дівчинку вже витягли вона була вся синя, але ще дихала.

На місце події прибули співробітники поліції і медики швидкої допомоги. Постраждалу дівчинку терміново госпіталізували. Дарина Вершиленко звернулася до Оболонської районної адміністрації, з проханням прибрати вже на наступний день цю гору піску.

Geplaatst door Dasha Vershylenko op Zaterdag 6 juni 2020

Geplaatst door Dasha Vershylenko op Zaterdag 6 juni 2020

Нагадаємо, раніше в Києві озвірілі пасажирів жорстоко побили водія травмая.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві молодий хлопець стрибнув з 21 поверху, залишивши зловісну записку.

Також Знай.иа писав, що у Броварах, недалеко від Києва, дівчинка випала з гойдалки і травмувалася.