У Києві слідчі скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох чоловіків, які вкрали і вбили жінку. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба Генерального управління Національної поліції у Київській області.

Повідомляється, що ще в жовтні минулого року в Дніпровське відділення поліції в Києві звернулася жінка, яка подала заяву про зникнення своєї 44-річної подруги. Жінка розповіла, що зникла напередодні їй повідомила, що її викрав колишній чоловік.

Як вдалося з'ясувати поліції, в той день колишній чоловік загиблої разом зі своїм другом призначили зустріч жінці в одного з АЗС Дарницького району столиці, щоб обговорити питання майна. Однак, до ділової розмови так і не дійшло – зловмисники силоміць запхали потерпілу в автомобіль і вивезли на посадку за межами міста. Там же вони і розправилися з жертвою і втекли з місця події.

У Києві направили до суду справу щодо двох чоловіків, які викрали і вбили жінку / фото: Київ оперативний

За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за п. 3, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 4 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У ГУНП Київської області повідомили, що всі досудові розслідування були завершені, а матеріали кримінального провадження і обвинувальний акт були направлені в Бориспільський міськрайонний суд Київської області. Зловмисникам загрожує покарання від 15 років до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Києві озвірілі пасажирів жорстоко побили водія травмая.

Як повідомляв портал Знай.иа в Києві молодий хлопець стрибнув з 21 поверху, залишивши зловісну записку.

Також Знай.иа писав, що в Броварах, недалеко від Києва, дівчинка випала з гойдалки і травмувалася.