У Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро. Про це повідомили очевидці, надавши відео з місця подій.

У Києві затримали мінера моста Метро

Повідомляється, що на даний момент мінера затримали, в його сумці попередньо знаходився газовий балон. Правоохоронцям вдалося скрутити чоловіка і відвести з мосту. На даний момент про його вимоги нічого невідомо. Очевидці повідомили, що під час затримання на мосту були чутні чи то звуки пострілів, чи то стрільби.

Варто нагадати, що в понеділок, 1 червня, стало відомо про те, що у зв'язку з анонімним повідомленням про замінування мосту Метро, поїзд на червоній гілці буде пересуватися зі станції «Академмістечко», до станції «Арсенальна». А також від станції «Лісова», до «Дарниці». Це зроблено заради безпеки пасажирів, які пересуваються так.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той же час, фахівці вже почали перевірку мосту, і в разі, якщо все буде нормально, робота продовжиться в колишньому режимі. Рух по мосту було тимчасово перекрито для всіх видів транспорту.

У мережі також опублікували фотографію мінера, який тримав у руках пульт, приєднаний в сумці, яка стоїть поруч.

У Києві затримали мінера моста Метро

Нагадаємо, раніше метро у Києві знову ризикує опинитися під замком.

Як повідомляв портал Знай.иа в Києві з мосту стягнули молоду дівчину, якій різко набридло жити.

Також Знай.иа писав, що в Києві з вікна лікарні випала санітарка.