До Дня міста на вулиці Києва повернуться його головні символи – каштани. Правда, не в «живому» вигляді, а тільки як святкові прикраси. Про це написали на сторінці прес-служби КМДА в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що святкова ілюмінація у вигляді каштанового листя з'явиться на Хрещатику і над Європейською площею. Сам свято збираються відзначати 31 травня.

За інформацією КМДА, комунальні служби вже на стадії завершення монтажних робіт.

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Зокрема, тросові розтяжки з орнаментом з каштанових листків розмістили над проїжджою частиною - там змонтували понад двох сотень світлових конструкцій. Каштанами також прикрасили опори і ліхтарні стовпи уздовж проїжджої частини, і майже півсотні світлових конструкцій на Європейській площі. Листя будуть світитися в темний час доби білим і жовтим кольором.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Навіщо витрачатися на це, коли всі повинні бути вдома?», - запитують жителі Києва у коментарях до повідомлення міської влади.

Нагадаємо, головний символ Києва замінили "лисими палицями", городяни не знаходять слів, - "Хоч убейтесь, поверніть каштани".

Як повідомляв портал "Знай.uа", киян пустять в ресторани та кафе.

Також Знай.uа" писав, що жителів Київщини залишили без маршруток та дитсадків.