Вантажівка провалилася під асфальт на Дегтярівській. У бік Лук'янівки перекрито рух. Про це повідомляють у співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

«У Києві на вул. Дегтярівській вантажівка провалилася під асфальт. Витягують. У бік Лук'янівки дорога перекрита. Заздалегідь плануйте свій маршрут», - пише автор листа.

За попередньою інформацією, на місце події приїхали комунальні служби, однак правоохоронці так і не прибули на виклик. Комунальники обіцяють встановити, що стало причиною провалу – за словами постраждалого водія транспортного засобу, його вантажівка не була перевантажена. Він зазначив, що віз тільки три тонни вантажів, хоча можна десять тонн.

За словами очевидців, яму, в яку провалилася фура, наповнює вода. На місці аварії чекають поліцейських, які повинні скласти протокол і встановити причини аварії, а також зафіксувати завдані збитки. Тільки після цього воду перекриють, а автомобіль витягнуть з провалу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.