Відкриття метрополітену в Києві стало для жителів і гостей столиці справжнім святом. Засумувавши за підземкою за час карантину через коронавірус, вони повсякчас творять неймовірні речі, не виходячи з вагонів метро. Одного з таких щасливих пасажирів помітили з тамтамом зовсім недавно, відзначають в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

«Коли ти ах**ть, який радий відкриттю метро!!! P. S. Це саме наша підземка, а не на*бка. Реклама в вагоні це підтверджує. Проїхався з музикою», - пише користувач під ніком "Костя Пугач".

На опублікованих кадрах – кошлатий і бородатий чоловік в одних шортах, який із захопленням б'є в барабан у вагоні метро, оточений пасажирами. Люди навколо підтримують музиканта веселими вигуками, посміхаються і вимагають продовження імпровізованого виступу.

До речі, нагадаємо, що за новими правилами користування метрополітену знаходитися у вагоні без одягу і з музичним інструментом – заборонено.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кияни показали комунальникам Кличко, як прибирати в метро, і потрапили під роздачу поліції - "Це наша територія"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві запустять міську електричку - коли можна покататися на Троєщину без проблем

Також «Знай.ua» писав, що Кияни масово пересіли на велосипеди замість маршруток але змушені ризикувати життям - замішаний Кличко