У Київський метрополітен відразу після відкриття повернулися звичні особи – жебраки і кишенькові злодії. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«А хто це у нас тут? Метро відкрилося, а разом з ним і наші старі знайомі повернулися на свої місця. Якщо хто зустріне, дізнайтеся, пліз, де вона карантин провела», - пишуть автори посту.

«Це обурливо! Хоч в перший день порядок би!!!», «Вона була темненька. Реально скільки людей, кому потрібна допомога, а вони не можуть стати з табличкою або люди не будуть на них реагувати. А ці... я раніше на Лівобережці жила, там під мостом жінка весь час з дітьми сиділа, я постійно та інші давали гроші, потім побачила її в супермаркеті з коляскою, я не розглядала що саме, але було дуже багато всього - на крупи і хліб на схоже, більше делікатеси, по-моєму. Так, вони знову активізувалися, і інші маргінальні верстви теж», - пише одна з користувачок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Вона перефарбувалася!? Грошей не давайте, а просто заберіть куди подалі. Кілометрів за 2000. Цікаво, добереться назад чи ні?», «Пару тижнів тому вона стояла біля Мегамаркету на Олімпійській, плакала і просила на їжу, з табличкою, що реально немає грошей на їжу», «На Хрещатику хлопець стояв. Роздрукована на принтері табличка "на квиток"», «Скажіть їй, що поїзди ще не ходять», «Піду і я, напевно, так постою. Що б таке написати, щоб не залишити байдужими перехожих?», - додають коментатори.

«Не заважайте, так іспити здають в театральному, ніж правдоподібніше плаче і просить, тим вище бал, плюс на хабар завжди є...», «Цигани теж вийшли на промисел, натовпами сновигають по метро!», - зазначають треті.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі поліцейські зловили небезпечного злочинця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нахабний киянин вкрав телефон у стоматолога.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі накрили лохотрон.