У Києві зафіксували справжній театр абсурду. Комунальні служби столиці знову відзначилися, виконуючи дурні накази начальства. Вони поливали дерева під час проливного дощу. Цю дурість зафіксували громадські активісти. Про це пише Комуналка в Facebook.

В черговий раз комунальні служби столиці показали всю абсурдність своєї діяльності. Як виявилося, взимку з бюджету столиці були списані чималі суми коштів на прибирання снігу, якого не було цієї зими. Зараз комунальники пішли ще далі і почали поливати квіти і дерева під час дощової погоди.

Полив дерев в дощ Фото: скріншот

На відео видно, що в центрі Хрещатика стоїть машина з цистерною, а комунальники поливають туї, посаджені там недавно. При цьому йде дощ і очевидно, що полив не потрібен. Самі ж комунальники не вважають свою роботу марною і занурені в процес. Також на відео видно, що створюється видимість активної роботи комунальних служб навіть у дощ.

Вже кілька років кожен злива в Києві викликає потоп. Влада пояснює це старими комунікаціями та їх засміченістю. Тому гроші, витрачені на полив туй і на прибирання снігу в його відсутність можна витратити на більш потрібні статті і відремонтувати та замінити комунікації, щоб підземні переходи та вулиці міста не перетворювалися в ріки озера.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В Киеве хозяйственники поливают деревья во время дождя.

В Киеве хозяйственники поливают деревья во время дождя. Умно. Да. Точно #киев #коммуналка

Geplaatst door Коммуналка op Maandag 25 mei 2020

Абсурдність нашої влади - не тільки робота комунальників, але і порушення всіх законів депутатами. У порушенні був причетний нардеп від слуги народу Тищенко. Він прокотився в маршрутці і не заплатив за проїзд. Сам обранець народу заявив, що у нього пільги, тому він має право кататися на громадському транспорті безкоштовно.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що нардеп Тищенко прокотився зайцеам в маршрутці і пояснив свою порушення.

Знай.иа повідомляв, що в Києві горіла Олександрівська лікарня, підозрюють підпал.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в лікарні "Феофанія" попрощалися з застреленим нардепом Давиденко.