У столичній клінічній лікарні "Феофанія" в ритуальному залі проходить прощання з народним депутатом Валерієм Давиденко, якого було знайдено з вогнепальним пораненням голови в туалеті свого офісу 23 травня.

Біля входу в лікарню було багато охорони. І на всіх під'їздах до неї - чергують поліцейські і співробітники УДО. Журналістів на територію лікарні не пускали. Охорона сказала, що похорон "приватний", а не публічний. Так що, журналісти працювали біля воріт лікарні.

Страна.ua
фото: Страна.ua

Попрощатися приїхав глава парламенту Дмитро Разумков.

Захід відвідав і голова партії "Слуга народу" Корнієнко, однак він не захотів спілкуватися зі ЗМІ. Також приїхали депутати із Слуги народу і інших фракцій.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Страна.ua
фото:Страна.ua

Завтра Валерія Давиденко поховають у його рідному місті Носівка Чернігівської області.

Страна.ua
фото: Страна.ua

В больнице «Феофания» проходит прощание с нардепом Давыденко, больше информации - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q Наш журналист работает на месте. Попрощаться с нардепом приехали много госслужащих и родственников. Возле входа много охраны. Журналистов на территорию больницы не пускают. Спикер Рады Дмитрий Разумков тоже приехал попрощаться.

Geplaatst door Pavlovsky News op Maandag 25 mei 2020

Страна.ua
Страна.ua

фото: Страна.ua
фото: Страна.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Випустила обойму куль – в Кривому Розі дівчина в День народження розстріляла прокурора

Як повідомляє портал «Знай.ua» Брат вбивці сімох киян під Житомиром розповів свою версію, - "Запідозрили в підставу"

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі поховають по-звірячому вбитого хлопчика, місто в сльозах - допомогти осиротілій родині може кожен