Тищенко проїхався в київській маршрутці і не заплатив за проїзд.

Відповідний ролик з признанням водія, який підвозив Тищенка, оприлюднив блогер Василь Крутчак.

Так, стало відомо, що депутат від Слуги народу Микола Тищенко відмовився платити за проїзд в маршрутці, тому що нібито парламентарі мають відповідні пільги у громадському транспорті.

Водій маршрутки розповів, що Тищенко проїхався всього одну зупинку, а потім вийшов. На виході з маршрутного таксі депутат заявив, що має пільги, тому відмовляється платити за проїзд.

Тищенко, фото: Facebook
Тищенко, фото: Facebook


"Так він проїхав одну зупинку, я його попросив оплатити проїзд, а він послався на пільги для народних депутатів на проїзд у міському громадському транспорті і вийшов", - сказав водій і додав, що після цього Тищенко сів у чорний мерседес, який весь час їхав за маршруткою.

Слід зауважити, що згідно з законодавством, народні депутати повинні платити за проїзд, тоді як держава вже компенсує народним обранцям відповідні витрати.

Коля Тіщенко настільки хоче стати мером Києва, що готовий навіть робити вигляд, що користується громадським транспортом, як звичайні люди. А не платить він за проїзд не тому, що він поганий, а тому, що він просто не знає скільки коштує проїзд в маршрутці 😂

Geplaatst door Vasyl Krutchak op Maandag 25 mei 2020

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Невміла спроба Тищенко виправдатися за свій ресторан обурила українців - "вдарилися Головою?"

Як повідомляв портал Знай.uа Слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велика і важлива"

Також Знай.uа писав, що Під Києвом слідом за рестораном Тищенко виявили ще один заклад для vip-персон - слуги народу жирують, поки українці ледве зводять кінці з кінцями.