Продуктові ринки заробили в Україні ще два тижні тому, а тепер підійшла черга до відкриття сільськогосподарських ярмарок. Їх робота відновиться вже сьогодні, 25 травня. Як мінімум, ярмарки запрацюють в Києві.

Про це рішення повідомили в КМДА.

У КМДА нагадали, що носіння захисних масок в Києві як і раніше обов'язково, тому на території проведення продуктових ярмарок будуть пускати тільки людей з індивідуальними засобами захисту.

Ринок, фото: PXhere
Ринок, фото: PXhere

На ярмарку будуть пускати тільки людей у захисних масках. Торгові точки повинні розташовуватися на відстані не менше трьох метрів один від одного, що забезпечить дотримання дистанції між покупцями. Також кожна торговельна точка буде реалізовувати продукцію одного напрямку. Перед продавцями встановлять захисні пластикові або плівкові екрани, щоб уникнути прямого контакту з покупцями.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Оскільки, карантинний режим триває, то всі продавці мають суворо дотримуватися всіх заходів безпеки — працювати в засобах захисту, дотримуватися дистанції і проводити регулярну дезінфекцію. Перевіряючі щоденно будуть спостерігати за роботою ярмарків, і в разі порушень закривати торговельні точки.

Нагадаємо, ринки в Києві почали відкриватися з 12 травня. Разом з ринками запрацювали літні майданчики кафе і ресторанів, проте лише ті, які відповідають санітарним вимогам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поки Кличко бореться з ринками, в Києві розцвіли стихійні базари

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко назвав остаточну дату запуску транспорту – кияни просять скасувати жетони

Також «Знай.ua» писав, що У Києві бунтують голодні підприємці - Кличко "відфутболив" розлючених українців під вікна до Зеленському