У Києві після кількох місяців карантину запустили метро.

Про це інформує телеграм-канал "Київ Зараз".

Київський метрополітен відновив роботу після тривалого карантину. На даний момент людей в підземці зовсім небагато. Також змінилися і правила користування метро.

В підземку дозволяють вхід лише при наявності захисної маски, крім того рекомендують надягати рукавички. Однак температуру, як планувалося раніше, ніхто не вимірює.

Запуск метро, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згідно з інформацією джерела пасажири незважаючи на суворі вимоги нехтують безпекою і дистанцію в 1,5 метра ніхто не дотримується. Люди використовують метро, як і до карантину.

Раніше ж повідомлялося, що людям з температурою вище 37,2 градусів вхід в метро буде заборонений. Також метрополітен зобов'язаний контролювати дотримання дистанції між пасажирами, які стоять в черзі до кас або терміналів самообслуговування, у вестибюлях або на платформі станцій. У разі великого скупчення людей, вхід на станцію обіцяли закривати.

Нагадаємо, у київському метро за дотриманням правил буде стежити поліція.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Києві трамваї і маршрутки повертаються до "докарантинному" режиму.

Також Знай.ua писав, що в розпал транспортного колапсу в столиці перекрили міст Патона.