У Києві в пункті обміну валют помітили двох злодіїв, які, звичайно, не поцупили гроші, але калькулятор до рук прибрали. Відповідне відео опублікував паблік "Київ Оперативний" в Facebook.

У Києві стали все частіше помічати випадки крадіжки в громадських місцях або магазинах, що не на жарт турбує городян. На жаль, більшість випадків так і залишається непоміченими, а поліція просто відпускає винуватців на свободу. На цей раз камері відеоспостереження вдалося зняти подібний випадок в одному з пунктів обміну валют, учасниками якого став літній чоловік і його спільник.

На записі видно, як чоловік у каси спілкується з співробітником пункту, а в цей же час розглядає калькулятор на стійці. Перед тим, як скоїти крадіжку, чоловік звернув увагу на камеру і одразу сховав голову. Після, відволікаючи співробітника розмовою, він опустив руку з калькулятором вниз і передав співучаснику, який тихо підійшов ззаду.

Смотрели фильм «Уйти красиво» ? Так вот, в данном случае, конечно не банк ограбили, но калькулятор с обменника вынесли🤣

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 24 mei 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Звичайно, серйозного чоловіки нічого не вкрали, проте факт залишається фактом. Користувачі мережі не змогли промовчати з цього приводу, висловивши свою думку у коментарях під відео:

"Вони напевно тільки звільнилися і ще не в курсі, що ера калькуляторів вже пройшла))))))"

"Цікаво скільки часу вони планували це СПРАВА... спрацьовано Професійно! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣"

"Серйозні чорти!" Ухх, як працюють - віртуози!"

"Пограбування століття! 😂😂😂"

Коментарі під постом Київ Оперативний у Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше у Києві затримали досвідченого злодія-гастролера з Росії.

Як повідомляв портал Знай.иа на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також Знай.иа писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.